RSS

Toertocht 17 juni …

11 aug

Onder een blauwe hemel met hier en daar een stapelwolkje bij een aangename tempratuur van 20° hebben we een schitterende tocht gereden langs de 5 landschapssculpturen in boswachterij Dorst.

Om 13.15 uur vertrokken Bij AC de Bunthoef aan de Bloemenhof in Oosterhout richting de Vijf Eiken vandaaruit via het bos richting Dongen naar de eerste sculptuur in de vorm van een Duiventoren. Vervolgens richting Rijen naar het bos bij camping het Haasje.

Via het hazenpad en het fietspad langs het bos, dan 2x rechts het zandpad op naar het openlucht theater. Na 100 meter links via een bospad naar Rijen waar de koffie bij  Café Restaurant  De Vijf Eiken op ons wachtten.

Via het wandel-fietspad terug richting Oosterhout waar we langs het vleermuis onderkomen reden en de weg vervolgden over de Honderdbunderweg naar het uitkijkpunt bij de leemputten. Vandaar door naar de houtenachtbaan om vervolgens via de Sureaweg terug naar het vertrekpunt te rijden.

Het was wederom een mooie rit waar ook de offroad kwaliteiten op de proef werden gesteld. Maar met de hulp van de fietsbegeleiders ging het voor treffelijk.

138

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 11 augustus 2014 in Toertochten

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: